Är du en hållbar rumskompis?

April 7, 2017

Ska det vara inspirerande och kul att jobba med hållbarhet? Tycker ni också att företagande och hållbarhet går hand i hand? Och att näringslivet borde leva upp till namnet och nära, istället för att tära på vår planet? …och letar ni efter nya lokaler i centrala Stockholm?

 

 

Ja, då kanske ni ska fundera på att bli våra nya rumskamrater!

Från årsskiftet finns det plats i vår hållbarhetshub på Stora Nygatan 45 i gamla stan i Stockholm, för det lilla företaget som letar efter en charmig lokal med anor från 1600-talet.

 

Att vara våra rumskompisar innebär att vi delar på ett helt våningsplan runt innergård i charmiga gamla stan, med två konferensrum och ett gemensamt kök. Vi har högt i tak och stora fönster med utsikt mot Kornhamnstorg och Slussen. Promenadavstånd från tunnelbanan i gamla stan och slussen, cykelavstånd till hela city. Vi hoppas också att det innebär att vi delar uppfattningen om att miljö och hållbarhet är något man är, andas och lever- och att relationer ska byggas med värme, tillit och ömsesidighet.

 

Hör av er om ni vill komma på en kopp kaffe och träffa oss och för att se lokalerna. Varmt välkomna!

 

Välkommen till gamla stan och Kornhamnstorg!

Är du en hållbar rumskompis? Välkommen till oss i gamla stan och Kornhamnstorg för att testa! Bild: Mimmo Feminò, http://mapio.net/o/4440207/.

 

Funderar ni på att flytta? Här är tipsen!

 

Det finns mycket att tänka på vid en företagsflytt, och det finns många artiklar skrivna om detta. Här samlar vi några sidor med inspiration och tips från erfarna aktörer som kan hjälpa er i letandet efter nya lokaler.

 

 

 

Välkomna att kontakta oss om ni är intresserade av att träffa oss och se våra lokaler!

 

Hälsningar,

ZeroMission och U&We

admin
evelina.sundin@ohmy.co