Årsrapport 2019-2020

February 11, 2021

Nu publicerar vi vår senaste årsrapport som omfattar åren 2019 och 2020. Två händelserika år inom vår organisation då vi växte med nya kollegor, tog tåget till Edinburgh och startade en rad nya roliga kundsamarbeten.

Under åren 2019/2020 hade vi nöjet att se vårt team växa med tre nya kollegor när vi välkomnade Anna, Julia och Linnea. Lyllos oss som får arbeta med dem!

Vi utvecklade också VR-film tillsammans med IVAR Studios för att låta våra kunder besöka ett klimatkompensationsprojekt utan att faktiskt behöva resa dit – så smidigt! På tal om att resa passade vi på att förena nytta med nöje då vi tog tåget till Plan Vivos stakeholder meeting i Edinburgh, hösten 2019. Ett roligt sätt att resa genom vackra Europa, och snacka om bra teambuildning-upplevelse.

Under åren nådde vi också milstolpen av att ha klimatkompenserat över 3 miljoner ton CO2 sedan starten 2006, någonting vi såklart är stolta över. Vi hade också möjligheten att medverka under COP 25 i Madrid.

 

Ta gärna del av rapporten i sin helhet för att läsa mer om händelser i vår verksamhet. Läs mer här.

 

Från och med i år kommer vi att utgå ifrån kalenderår istället för att följa vårt brutna räkenskapsår. Håll ögonen öppna efter nästa rapport i Q1 2022!

Ida Åberg
ida.aberg@zeromission.se

Senaste nytt