Tre frågor till vår nya medarbetare Anna Wenell

August 28, 2019

ZeroMission växer med fler medarbetare som delar vår vision att göra planetnytta. Nu välkomnar vi Anna Wenell som kommer närmast från en tjänst som gruppchef på Vattenfall Eldistributions Projektkontor och som därutöver är en stjärna på #traincation. Nedan kan ni bekanta er närmre med Anna genom tre korta frågor…

 

Hej Anna!

Vad är din drivkraft i klimatfrågan?

Jag tror på möjligheten i positivt förändringsarbete. Det går alltid att göra saker bättre. Människans påverkan på klimatet är en stor utmaning, och jag är övertygad om att det kommer gå att vända trenden genom att öka medvetenheten bland konsumenterna.

 

Vad tycker du är det bästa med att ha börjat på ZeroMission?

ZeroMission är ett företag som arbetar med just det  jag tror är viktigt – att medvetandegöra den egna klimatpåverkan. Jag gillar att det är en liten och värdegrundad organisation. Och så är mina nya kollegor så trevliga!

 

Vad gör du när du inte är på jobbet? 

Då umgås jag mest med min man och våra fyra barn. Tillsammans reser vi gärna och tillbringar så mycket tid som möjligt utomhus. Svenska fjällen är en favorit, både sommar och vinter. Utlandsresorna senaste åren har varit långresor med tåg, och att boka dessa har blivit en fritidssysselsättning i sig.

 

admin
evelina.sundin@ohmy.co