Vi lanserar ny eventsida

September 21, 2020

Nu lanserar vi vår eventsida för ZeroMission Forum!

Det nya sidan gör att du som gäst enkelt kan anmäla dig till våra ZeroMission Forum direkt via vår hemsida. Så snart det är läge att börja med fysiska event igen kommer du till och med att kunna ange frukostpreferenser! På eventsidan kommer du också att hitta information om alla specifika event, både kommande och tidigare, och vi lägger även upp en del filmklipp från gångna event.

 

ZeroMission Forum är vår återkommande seminarieserie som startade redan 2008. Ett par gånger varje termin bjuder vi in till föreläsningar och samtal på olika teman relevanta för ett effektivt klimatarbete. Under åren har vi besökts av både kunder, samarbetspartners och projektpartners från klimatkompensationsprojekt, och motiven för föreläsningarna har varit många.

 

Med start under våren fick ZeroMission Forum flytta in i det digitala rummet, en utveckling som gjort att fler kunnat delta än någonsin tidigare. Så var du än är, geografiskt och i ditt klimatarbete, är du varmt välkommen att delta!

 

 

Mars 2019. Vi saknar event på kontoret. Här gästades vi av Markus Robért som pratade om möjligheten att minska klimatpåverkan från resor i tjänst.

April 2020. Digitala event och seminarier har blivit en stor del i mångas vardag under denna tid, vilket möjliggör för fler att delta.

Ida Åberg
ida.aberg@zeromission.se

Senaste nytt