Camilla Backström ny i styrelsen

January 8, 2024

ZeroMission växlar upp styrelsens kapacitet genom rekryteringen av Camilla Backström

 

”ZeroMission står inför en kraftig expansion inte minst genom de nya EU-reglerna för hållbarhetsrapportering. Det blir roligt att vara med att förverkliga den potentialen”, säger Camilla Backström.

 

Camilla har en bred erfarenhet av hållbarhetsarbete sedan mer än 15 år. Hon är grundare och CEO av Common Interest AB, styrelsemedlem av SIIN Capital SVB och styrelseordförande i Effekfullt, som mäter och visar effekten av samhällsinvesteringar.

 

”Vi välkomnar Camilla till vårt team och ser mycket fram emot att få ta del av den kunskap du  besitter inom hållbarhet, impact investing, ledningsstrategi och varumärkesbyggnad”, säger Göran Wiklund, styrelseordförande och delägare i ZeroMission.

 

För ytterligare information

Camilla Backström, +46 706 595 055, camilla@commoninterest.se

Göran Wiklund, ZeroMission, 08-34 65 65, goran.wiklund@zeromission.se

 

Om ZeroMission

ZeroMission är ett företag med stark värdegrund vars mission sedan starten 2006 är att hjälpa våra kunder till netto-noll klimatutsläpp för en levande planet. Vi erbjuder företag och organisationer klimatberäkningar, klimatstrategier och klimatkompensation. Vi driver på för att våra kunder snabbt ska kunna minska sin klimatpåverkan genom att mäta, sätta klimatmål, minska sina utsläpp och binda koldioxid. ZeroMissions kunder är både små och stora bolag, med nationell och internationell verksamhet som återfinns i många olika typer av branscher.

Senaste nytt