Kontakta oss

Funderar ni på att arbeta med oss? Lägg då några minuter på att läsa de här punkterna först, och fyll sedan i formuläret nedan. På så vis får vi en uppfattning om varandras ambitioner. Är det extra bråttom så ringer eller mailar du oss direkt, kontaktuppgifter finns längst ned.

3 saker...

1

Kvalitet och ambition

ZeroMissions ambition är att hjälpa er att hitta de viktigaste klimataspekterna i er värdekedja, så att omställningen till noll utsläpp går så fort som möjligt. Vi vill arbeta nära våra kunder och skapa verklig effekt, oavsett vilken produkt eller tjänst vi erbjuder. Vilka förväntningar har ni?

2

Resurser

För att utföra bästa möjliga klimatarbete är det viktigt att ni kan avsätta interna resurser. Mängden arbete som krävs för att utforma en klimatstrategi skiljer sig mycket mellan olika företag. Kanske har ni redan en beräkning på plats eller har satt definierade interna mål? Oavsett var ni befinner er i processen hjälper vi er med det som krävs för att utföra ett klimatarbete som ger maximalt värde för både ert företag och planeten.

3

Så funkar det

Fyll i formuläret nedan. När det är inskickat får ni vanligtvis svar från oss inom 1–2 arbetsdagar. Vi bokar då ett första möte, och ni får en guide av oss med allt ni behöver veta inför mötet. På mötet ser vi över er nuvarande situation för att tillsammans ta fram grunden för ert klimatarbete. Efter detta levererar vi ett förslag som passar ändamål, budget och tidsram.

Ring

+46 (0)8 34 65 65

Besök oss

Stora Nygatan 45,
111 27 Stockholm

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.