Erik Feldt förstärker ZeroMissions styrelse

June 29, 2022

Lagom till att vi går in i nästa verksamhetsår förstärker ZeroMission styrelsen genom rekryteringen av hållbarhets- och finansexperten Erik Feldt.

 

”Det känns både roligt och stimulerande att ta plats i ZeroMissions styrelse i den expansiva fas som bolaget befinner sig i. Jag ser fram mot att kunna bidra med ett finansiellt perspektiv på hållbarhet som kan leda till nya affärsmöjligheter för ZeroMission kopplade till den nyckelroll finansindustrin spelar i omställningen till en mer hållbar framtid”, säger Erik Feldt, som har ett förflutet inom bank- och finanssektorn.

 

Erik Feldt har precis lämnat Nordea för att bli partner i Forever Sustainable. På Nordea har han haft många olika chefspositioner och sedan 2007 arbetat med hållbarhetsfrågor i någon form. Han har bland annat ansvarat för policy, processer och aktiviteter inom hållbara investeringar och ägarstyrning och varit HR-chef för Nordea Wealth Management.

 

”Vi är glada att Erik tackat ja till en plats i styrelsen hos ZeroMission. Han kommer att förstärka styrelsen med erfarenhet från finanssektorn, som vi vill vara med att göra grönare, men också med sin kompetens inom ledarskap och förändringsledning”, säger Göran Wiklund, styrelseordförande och delägare i ZeroMission.

 

 

För ytterligare information

Erik Feldt, ZeroMission, 073-357 71 10, erik.feldt@foreversustainable.se

Göran Wiklund, ZeroMission, 08-34 65 65, goran.wiklund@zeromission.se

Senaste nytt