Malin Arvidsson ny i vårt säljteam

January 25, 2024

Under december anslöt Malin Arvidsson som ny i säljteamet på ZeroMission. Vi fick ett kort samtal för att få reda på mer om henne.

 

Välkommen till ZeroMission! Du ska framförallt jobba med försäljning men kommer också att göra lite andra saker när du blivit varm i kläderna här. Berätta lite om dig själv!

Ja, jag är 34 år och kommer härifrån Stockholm. Jag har en kandidatexamen i Samhällsplanering med inriktning på Geo-vetenskap från Stockholms Universitet. Fritiden tillbringar jag gärna i naturen, t ex vandra och åka skidor. Och så spela tennis – det gör jag en fast tid varje vecka året runt! Älskar också att vara vid och på vatten – med lite mer träning kanske jag kan vågsurfa, idag är det hellre än bra!

 

Geo-Vetare – det låter intressant!

Ja det hänger nog ihop med mitt naturintresse, läsa kartor vid vandring t ex. Mitt första jobb efter universitet var på Sjöfartsverket där jag jobbade med GIS, att föra in data som samlats in på fältet för att förbättra sjökorten.

 

Du har även arbetat i startupvärlden – berätta!

Ja jag kom tidigt in på bolaget Bruce som är en träningsapp som ger tillgång till många träningsanläggningar. Grundarna hade precis släppt en betaversion och jag fick rollen att jobba med partnerskap och försäljning för att få appen att nå marknaden. Efter ett par år gick jag vidare till en annan startup, Position Green där jag jobbade med försäljning och kundvård som account manager.

 

ZeroMission startade ju redan 2006 och är inte precis ett startup-bolag även om vi nu utvecklas snabbt – vad var det som gjorde att du fick upp ögonen för oss?

Jag har definitivt rört mig i en riktning att jobba på företag som är värderingsdrivna. Position Green är absolut styrt utifrån hållbarhet som ledstjärna och ZeroMission har just ett tydligt syfte kring klimatfrågan vilket passar mig.

 

Och nu är du här sedan en tid – berätta hur det känns och vad du har förväntningar!

Det är jättekul att vara på plats. Drömmen är att hjärtat ska expandera lite när man går in på jobbet och precis så känns det – spot on! Det är en skön stämning och här finns mycket kunskap på klimatområdet så det känns väldigt spännande! För mig gäller att bidra med den kompetens jag byggt upp tidigare och jag ser fram emot att bidra med positiv energi.

 

Ja, just energin har vi alla känt redan och uppskattar väldigt mycket! Du har ju varit hos oss några veckor nu, hur går det?

Det är såklart mycket att sätta sig in i, både nya rutiner och system men framförallt våra produkter och tjänster. Jag läser på och ställer massor av frågor. Det är skönt att det finns ett öppet klimat för dialog, är högt i tak och att jag får bra stöttning.

 

Roligt – vi gillar dig redan! Avslutningsvis, har du någon hemlig talang vi borde känna till?

Mmm, det skulle kanske kunna vara att jag kan lösa Rubiks Kub hyfsat snabbt. Mitt rekord är 1 minut 40 sekunder

 

Wow, det var en imponerande tid! Då vet vi vad vi har att se fram emot på nästa AW, ser fram emot att se detta i verkligheten. Till dess, igen varmt välkommen till teamet Malin!

Senaste nytt