Vi söker säljare som också vill göra skillnad för klimatet

August 28, 2023

Om oss

ZeroMission är ett företag med stark värdegrund vars mission är att hjälpa våra kunder till netto-noll klimatutsläpp för en levande planet.  Vi erbjuder företag och organisationer klimatberäkningar, klimatstrategier och klimatkompensation. Vi driver på för att våra kunder snabbt ska kunna minska sin klimatpåverkan genom att mäta, sätta klimatmål, minska utsläpp och binda koldioxid.

ZeroMission är en av Sveriges ledande återförsäljare av klimatkompensation. Sedan starten 2006 har ZeroMission förmedlat över 5 miljoner verifierade klimatkompensationskrediter i våra projekt. Det har lett till att 80 000 ha skog har bevarats, över 7 miljoner träd har planterats, 9 500 småbrukare har fått bättre inkomst och 105 000 ha mark brukas på ett sätt som är hållbart för människa och miljö.

 

ZeroMissions kunder är både små och stora bolag, nationella och internationella och återfinns i många olika typer av branscher.

 

Om rollen

Din primära uppgift är att, genomföra försäljningsinsatser riktade mot företag. Det kan till exempel vara telefonsamtal, kundbesök, mässor och andra event för att öka vår försäljning av främst klimatkompensation, men också våra andra klimattjänster. Du tar hand om affären från första kontakt med kund till att skriva offert och avsluta affären. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder och i ditt arbete ingår också att vårda och utveckla befintliga kundrelationer.Du kommer att ingå i ett litet säljteam där du har möjlighet att ta egna initiativ och kan själv planera dina dagar för att uppnå satta säljmål.Du rapporterar till Head of Sales.

 

Din bakgrund och kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet som B2B säljare·
  • Utpräglat sinne för att göra lönsamma affärer och nå avslut
  • Utåtriktad och älskar att skapa kontakt med nya och befintliga kunder
  • Du har stort driv och energi
  • Du är trygg i att göra kundpresentationer
  • Du har stort intresse för hållbarhet och delar ZeroMissions strävan mot netto-noll klimatutsläpp
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har ett kontaktnät med personer som har inflytande över företags hållbarhetsarbete

 

Att jobba på ZeroMission
ZeroMission är ett växande och framåtsträvande företag i en bransch full av potential. Du kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på organisationen, genomföra dina idéer och ditt arbete.

 

Du kommer att ingå i ett fantastiskt team av hållbarhets- och klimatexperter.

 

Vi inser att flexibilitet är viktigt för att uppnå en hälsosam balans mellan arbete och privatliv och vi erbjuder en hybrid arbetsmodell med bas på vårt vackra kontor i Gamla Stan i Stockholm.

 

Vi har kollektivavtal och ett attraktivt förmånserbjudande.

Slutligen, personlig utveckling är nyckeln till din och vår framgång och vi ser till att du får en strukturerad plan med utbildning, feedback och coachningsmöjligheter för att hjälpa din ständigt pågående personliga utveckling.

 

Ansökan

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till jobb@zeromission.se. Bifoga ett personligt brev och ditt CV och skriv “Säljare” i rubriken.

 

Sista ansökningsdatum:

20 september 2023

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan och CV redan idag.

 

Senaste nytt