Klimatberäkningar

Vi börjar med att tillsammans med vår kund göra en förstudie. I den definierar vi vad som ska mätas, alltså är det hela organisationen eller delar av organisationen eller är det produkter? Vi tar sedan fram förslag på vilka olika utsläpp som ska beräknas.

I de flesta fall använder vi vårt beräkningsverktyg Our Impacts Sustainability Platform. Men vi kan också göra manuella beräkningar, där våra experter gör ett mer genomgripande arbete, vanligtvis för att kunden ska få grepp om sina indirekta utsläpp.



Our Impacts - kraftfull men användarvänlig hållbarhetsplattform

Med ZeroMissions hållbarhetsplattform Our Impacts är det enkelt för stora och små organisationer att strukturera sitt arbete och snabbt beräkna sin klimatpåverkan. Förstå resultaten direkt, hämta underlag till er hållbarhetsrapport och identifiera åtgärder som kan hjälpa er minska utsläppen nu. Utöver klimatberäkningar är det en plattform för all hållbarhetsrapportering ett företag behöver göra och är helt redo för att hantera all rapportering i linje med CSRD.

Frigör tid till analys och förbättring

Genom enkelheten och användarvänligheten i Our Impacts behöver du lägga mindre tid på datahantering, felsökning och rapportering Istället kan du få mer tid till att analys och förståelse för var din organisations klimatpåverkan är som störst. På så sätt kommer organisationen också snabbare framåt i att genomföra förbättringar och minska klimatavtrycket i verksamheten.

Our Impacts - kundcase

Läs mer om hur några av våra kunder har arbetat med Our Impacts Sustainability Platform för sina klimatberäkningar

Klimatberäkna nu!

För att nå 1,5-gradersmålet behöver vi både minska växthusgasutsläpp och samtidigt ta upp den koldioxid vi redan släppt ut. Det första steget är att mäta utsläppen!

Gör skillnad!

För att nå 1,5-gradersmålet behöver vi både minska växthusgasutsläpp och samtidigt ta upp den koldioxid vi redan släppt ut.

Senaste nytt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.