Klimatberäkningar

Ett seriöst klimatarbete börjar med en förstudie för att t ex sätta upp avgränsningar. Denna ligger till grund för vidare årliga klimatberäkningar. Vi erbjuder klimatberäkningar i flera olika nivåer, allt utifrån vilka systemgränser vi sätter för vad som ska mätas. Det kan vara på produktnivå, företagsnivå, arbetsställe osv. Ibland handlar det om manuella beräkningar där våra experter gör ett mer genomgripande arbete, ett arbete som kan ta många månader.

I de flesta fall kan vi använda vår digitala beräkningsplattform, Our Impacts, där själva beräkningsarbetet är automatiserat. Läs mer om Our Impacts nedan.

Our Impacts - användarvänligt

Med ZeroMissions plattform Our Impacts är det enkelt för stora och små organisationer att strukturera sitt arbete och snabbt beräkna sin klimatpåverkan. Förstå resultaten direkt, hämta underlag till er hållbarhetsrapport och identifiera åtgärder som kan hjälpa er minska utsläppen nu.

Frigör tid till analys och förbättring

Genom enkelheten och användarvänligheten i Our Impacts behöver du lägga mindre tid på datahantering, felsökning och rapportering Istället kan du få mer tid till att analys och förståelse för var din organisations klimatpåverkan är som störst. På så sätt kommer organisationen också snabbare framåt i att genomföra förbättringar och minska klimatavtrycket i verksamheten.

Andra tjänster

Tillsammans med ZeroMission når ni hela vägen, från idé till handling och resultat.

Klimatberäkna nu!

För att nå 1,5-gradersmålet behöver vi både minska växthusgasutsläpp och samtidigt ta upp den koldioxid vi redan släppt ut. Det första steget är att mäta utsläppen!

Senaste nytt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.