Klimatberäkningar

Beräkna klimatpåverkan och påbörja arbetet med att minska den redan idag

Hur beräknas företags utsläpp?

När det gäller att hantera klimatpåverkan börjar vi med att genomföra en omfattande förstudie. I den definierar vi vad som ska mätas, t.ex. om det är hela organisationen, delar av den eller produkter.

Detta arbetssätt gör det möjligt för oss att ge exakta och relevanta insikter om ert företags klimatpåverkan. I de flesta fall använder vi plattformen EcoOnline ESG Platform när beräkningarna väl äger rum.

EcoOnline ESG Platform - kraftfull men användarvänlig hållbarhetsplattform

Med hållbarhetsplattformen EcoOnline ESG Platform är det enkelt för stora och små organisationer att strukturera sitt arbete och snabbt beräkna sin klimatpåverkan. Förstå resultaten direkt, hämta underlag till er hållbarhetsrapport och identifiera åtgärder som kan hjälpa er minska utsläppen nu. Utöver klimatberäkningar är det en plattform för all hållbarhetsrapportering ett företag behöver göra och är helt redo för att hantera all rapportering i linje med CSRD. Läs mer om klimatbokslut genom plattformen nedan.

Zeromissions beräkningsplattform EcoOnline logotyp och gränssnitt

Frigör tid till analys och förbättring

Genom enkelheten och användarvänligheten i EcoOnline ESG Platform behöver du lägga mindre tid på datahantering, felsökning och rapportering Istället kan du få mer tid till att analys och förståelse för var din organisations klimatpåverkan är som störst. På så sätt kommer organisationen också snabbare framåt i att genomföra förbättringar och minska klimatavtrycket i verksamheten.

Klimatberäkningar_ZeroMission

Precision

En klimatberäkning är aldrig bättre än de emissionsfaktorer som ligger bakom. Plattformen Our Impacts bygger på en databas med ständigt uppdaterade faktorer.

ZeroMission Klimatberäkningar

Flexibelt och strukturerat

Strukturera upp ert arbete och spara tid. Följ enkelt utvecklingen när organisationen växer eller förändras.

ZeroMission_Science Based Targets

Transparent

Följ beräkningarna med tydliga källhänvisningar och detaljerade räknesteg. Bifoga filer och kommentarer för revision.

EcoOnline ESG Platform - kundcase

Läs mer om hur några av våra kunder har arbetat med EcoOnline ESG Platform för sina klimatberäkningar

Klimatberäkna nu!

I de flesta fall använder vi beräkningsverktyget EcoOnline ESG Platform, men vi kan också göra manuella beräkningar, där våra experter gör ett mer genomgripande arbete, vanligtvis för att kunden ska få grepp om sina indirekta utsläpp.

Senaste nytt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.